122th Kiina syksyn Canton Fair

Joka vuosi Kiinan näytetään pidetään tuonti ja vienti hyödykkeiden käyvän houkutella enemmän merentakaisten asiakkaiden. 122th Canton Fair näyttely asteikko, laajentamisen ja näyttely-ala on sama kuin 121th istunto. 122th Canton Fair näyttely aika 15 lokakuuta 2017 4 marraskuuta 2017. Ja näyttely sisällön elektroniikka ja kodinkoneet, myynninedistämistarkoituksessa kellot, kulutustavaroiden, tekstiili vaatteita, ruokaa ja niin edelleen. Näyttely järjestetään Kiinan tuonti ja vienti hyödykkeiden käyvän Pavilion jotka sijaitsevat Guangzhou Haizhu District, nro No. 380, Jiang Zhong Road.
Canton Fair tarjota kansainvälisen kaupan avoimuus-foorumi. Canton Fair ei ole vain avata tärkein kaupankäyntijärjestelmä Kiinan markkinoilla, mutta myös luoda liiketoimintamahdollisuuksia myydä tuotteita yli 210 maiden ja alueiden kanssa ulkomaiset ostajat.
Kiina Canton Fair auttaa katsella valmistaja parantaa markkinointiin maailmanlaajuisesti. Ja syksyn Canton Fair kellot ostajien kanssa runsaasti vaihtoehtoja hankintoja tarpeisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *