mukautettuja kellot pitää lapset ennakointi

Näet monet ihmiset käyttävät kellot riippumatta siitä, mitä he nuoria tai vanhoja. Silti pitää ikuinen suuntaus. Nykyään tukku kids kellot lukea paitsi aikaa, mutta myös hauskaa.
Mekhome Products Ltd on myynyt kellot lapsille lähes 13 vuotta, ja on hyvin perehtynyt lasten makuun. Urheilun maailman eläinten, supersankarit tai heidän sarjakuvia suosikki merkkiä voidaan käyttää mukauttaa kellot hihnat. Katso rannekoru on lähinnä värikäs full Motion. Lapsille löytyy heidän unelmansa herääminen kerääminen koriste kellot, värikäs merkkiä ja kuviot helpotus.
Luettavissa soittaa fluoresoiva neuloja ja menetelmä oppia lukemaan aika leikkisä ja koulutus, antaa konkreettisia vihjeitä lapsen tunnustaa hänen kohokohtia, tunnistaa hänen toimintaansa ja opettaa hänelle Lue aika. Lapsille löytyy niiden suosikki kellot.
Ja voimme auttaa sinua suunnittelemaan oman kellot, voit lisätä katsella kuin punainen nauhat, tähdet, sateenkaari ja katsella rannerengas tai katsella soittaa loppuun yrityksen logo.
Joka tapauksessa custom kellot eri kuvaa vuosittain antaa sinulle mahdollisuuden pitää lapset ennakointi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *